Αυτόδετα Άγκιστρα Damon

Αυτά τα άγκιστρα- “σιδεράκια” έχουν μικρή τριβή- έτσι έχουμε πιο σύντομη θεραπεία, αλλά και ασκούνται πιο ήπιες δυνάμεις στα δόντια. Οι επισκέψεις στο γιατρείο είναι λιγότερες- κάθε 2 μήνες, αντί για κάθε μήνα- και η ορθοδοντική θεραπεία διαρκεί τουλάχιστον 6 μήνες λιγότερο.


Αισθητικά Διαφανή Άγκιστρα

Αυτά τα διαφανή κεραμικά άγκιστρα τοποθετούνται απευθείας πάνω στην επιφάνεια των δοντιών και η χρήση λευκών συρμάτων δίνει την δυνατότητα για αισθητικά αποδεκτή θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα.


Λειτουργικά και Άλλα Κινητά Μηχανήματα

Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται σε μικρότερης ηλικίας παιδιά, σαν πρώτη φάση θεραπείας, προκειμένου να προετοιμάσουν καλύτερη σχέση των γνάθων και να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες για την ανατολή των μόνιμων δοντιών.


Διαφανείς Νάρθηκες Invisalign

Το Invisalign είναι μια μέθοδος όπου τα δόντια ισιώνουν με την χρήση μιας σειράς εξατομικευμένων διαφανών ναρθήκων, οι οποίοι μετακινούν τα δόντια σταδιακά στην επιθυμητή τελική τους θέση. Καθένας από τους νάρθηκες Invisalign κατασκευάζεται με την χρήση 3D τεχνολογίας και μπορεί να αφαιρεθεί στο βούρτσισμα και στο φαγητό.


Γλωσσικά Άγκιστρα Incognito

Τα γλωσσικά άγκιστρα είναι διαφορετικά από τα άλλα, καθώς τοποθετούνται στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι τελείως αόρατη. Πάραυτα, η διάρκεια της θεραπείας είναι αρκετά μεγαλύτερη και αυτός ο τύπος θεραπείας χρησιμοποιείται σε επιλεγμένες περιπτώσεις.

 

Τύποι Θεραπείας